Våra Hyresgäster


Här hittar du alla våra hyresgäster. Vem vet, kanske hittar du din nästa affärspartner här? Eller vill du bli en i gänget? Kontakta oss idag!


mejeritransporter.jpg

Mejeritransporter är ett företag med 85 anställda, vi kör in- och uttransporter, samt mellantransporter åt Arla. Mellantransporterna i tank består av mjölk, kravmjölk, grädde, kravgrädde.

Vi har även ett kyllager för mellanlagring av livsmedel. Vår fordonspark består av 29 lastbilar, 9 tanksläp, 6 st skåp vagnar, en skåpkärra, samt 4 mindre bilar för provtransporter och service.

grc3b6nko.jpg

Vi älskar mat och drivs av att fler ska kunna uppleva den när den är som bäst. Vår affärsidé bygger på starka traditionella värderingar som vi förverkligar med modern teknik. Med lång erfarenhet av mat och livsmedelsproduktion, brinner vi för att förmedla den rakt igenom goda måltiden i dess dubbla bemärkelse av de rena, naturliga smakerna och råvaror som framställts med förtecken av hållbarhet.

hemgc3a5rden.jpg

Hemgården har en lång historia som fört oss fram dit vi är idag. Vi jobbar hårt för att bevara vårt arv samtidigt som vi hänger med i utvecklingen. Vi tror att vår framgång beror på att vi valt att satsa på enbart svenskt kött, kvalitetsleverantörer och en varsam tillverkning där vi röker produkterna på riktigt. Allt för att det ska smaka riktigt gott, precis som förr i tiden.

arla.jpg

Vi skapar framtiden inom mejeri för att sprida hälsa och inspiration i världen, helt naturligt. Vi vet att det krävs både en stark vilja och en stor styrka för att omvandla vår vision till verklighet. Vi vet också att vi tillsammans har det som krävs för att lyckas.


cropped-mjs_bryggeri-logotyp1.jpg

MJ´s Bryggeri är ett nystartat bryggeri i Karlstad.
Vi startar vår produktion våren 2015, vi kommer att brygga hantverksmässig öl med mycket kärlek och noga utvalda råvaror.

Vi känner att tomrummet av ett bryggeri i Karlstad är stort, därför vill vi brygga god hantverks öl med bra kvalitet och med en svensk-dansk touch. Hoppas ni vill följa med på vår resa för att öka intresset av hantverksmässig öl i Karlstad och Sverige. Vår öl innehåller inga tillsatser den är bryggd på enkla råvaror som malt, humle, jäst och vatten. Den är inte pastöriserad eller filtrerad för att behålla sin karaktär och den goda smaken.

rc3a5ums-maskin.jpg

Råums maskin ägs av mig Fredrik Andersson och drivs av mig och min personal. Jag är uppvuxen på ett lantbruk och arbetade även på ett lantbruk innan jag valde att starta mitt företag, vilket innebär att jag har lång erfarenhet av maskinarbete.

Nöjda kunder är alltid vårt främsta mål. Vi är måna om att ha en nära dialog med våra kunder och att erbjuda bra service. Vi har bred kompetens i företaget, vilket gör oss mycket flexibla.

Med oss kan du teckna avtal på helårsbasis när det gäller att ta hand om dina fastigheter. Detta ger trygghet och stabilitet i framtiden.

skold.png

Här skiner, som alla vet, alltid sola & ett gladare folk än värmlänningar får man leta efter. Här, nästan i stadens kärna på gamla mejeriets område hittar man Forsbergs fina utställning. Här erbjuds kunder och besökare en stor och fräsch utställningshall, toppmodern serviceverkstad och en butik för reservdelar och tillbehör.

profile-img.jpg

Snabbt och enkelt, samma dag, dörr till dörr bud i Örebro län, Sverige och Norden.


logotype.jpg

Vi står sedan länge på tre stadiga ben och utför tjänster inom Anläggningsarbeten, El/Tele/Fiber och Transport. Vi har också en flexibel maskinpart för ett brett utbud av arbeten.

Enbackens musteri.jpg

Här på fd Milko i Karlstad är du välkommen till min mysiga butik. Välsorterat med mina produkter och nu också ostar från Finnskogens Ost, korvar från Fryksdalens fårfarm, Amandulas brända mandlar, honung, örtsalter från Örtagården i Klevane, glass från Värmlandsmejeri, regnbåge fråm Gustavalax, Saft och sylt från Guns bär, Mor Karins ostkaka mm. I butiken hittar du även presentförpackningar, handstöpta ljus, fågelholkar och kanske mer? Sortimentet utökas steg för steg - kom in och titta!

riksinredningar.jpg

Riksinredningar AB och bygger storkök och restauranger. Vi utför service, löpande underhåll och reparationer av restaurangmaskiner som Hobart, Wexiödisk, Rational, Gram, Getinge, Hällde, Elektrotermo, Panasonic, Diskomat, Berkel, Smaky, Fribergs, Hallins m.fl. och service av städmaskiner som Numatic och Hako. Vi verkar i Värmland och har huvudkontor i Karlstad.

rudskoga .jpg

Från våra hämta själv-lager kör vi ut hemleveranser samt paket och pall till företag, men du kan också hämta dina varor här själv, om du valt det leveranssättet.